Naanbrood met Duyvis® dips

  • Bereidingswijze 90 min
  • Aantal personen 4
  • Type gerechtBorrel, Diner, Dipsaus
Delen op

Ingrediënten

  • 400 g zelfrijzend bakmeel
  • 300 g volle yoghurt
  • 7 g zout
  • 100 ml olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl za’atar
  • Zout en peper
  • Dipsaus Carnaval, Oriental en/of Madras
  • 2,5 el yoghurt of mayonaise (per dip)
  • 1 el water (per dip)

Zo ga je aan de slag

  • 1 Kneed één stuk deeg van het zelfrijzend bakmeel, yoghurt en zout tot het elastisch en ietwat plakkerig aanvoelt.
  • 2 Verdeel in 8 stukken en rol uit.
  • 3 Verwarm een grillpan op hoge temperatuur.
  • 4 Maak de kruidenolie door de olijfolie, knoflook, za’atar te mixen in een kom.
  • 5 Leg een stuk deeg in de pan en bestrijk met de kruidenolie.
  • 6 Bak elke kant van het naanbrood in 2 tot 3 minuten goudbruin.
  • 7 Bereid de Duyvis Dipsaus met 2,5 el mayo of yoghurt en 1 el water in een kom en roer.
  • 8 Serveer het warme naanbrood met Duyvis Carnaval, Oriëntal of Madras dipsaus.

Gemaakt met:


Meld je aan voor onze nieuwsbrief