Quinoa salade met Duyvis® noten

  • Bereidingswijze 20 min
  • Aantal personen 5-6
  • Type gerechtLunch, Glutenvrij, Pinda’s, Cashews, Amandelen
Delen op

Ingrediënten

  • 175 g quinoa
  • 475 g boerenkool (gesneden)
  • 240 g geraspte wortel
  • 240 g doperwten
  • 120 g verse koriander (gesneden)
  • 60 g rode ui
  • Handje Duyvis® noten naar keuze
  • 4 el olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 2 el rodewijn azijn
  • 1 el dijon mosterd
  • 1 geperst knoflookteentje
  • ¼ tl zout
  • 1/8 tl zwarte peper
  • 1 el honing

Zo ga je aan de slag

  • 1 Kook de quinoa zoals op de verpakking staat omschreven.
  • 2 Voeg in een kom de gekookte quinoa, gesneden boerenkool, wortels, doperwten, koriander en rode ui toe.
  • 3 Meng de olijfolie, citroensap, rodewijn azijn, dijon mosterd, knoflookteentje, zout en peper, en honing om de dressing te maken.
  • 4 Voeg het mengsel toe aan de kom en mix de salade.
  • 5 Garneer het gerecht met een handje Duyvis® noten en serveer!

Gemaakt met:



Duyvis® Pinda’s Ongezouten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief