Geitenkaas-spinazie salade met Duyvis® noten

  • Bereidingswijze 15 min
  • Aantal personen 2
  • Type gerechtLunch, Eiwitrijk, Glutenvrij, Walnoten, Cashews
Delen op

Ingrediënten

  • 1 el rode wijnazijn
  • 3 el walnootolie
  • 2 tl Dijon mosterd
  • ¼ tl zout
  • 1/8 tl gemalen peper
  • Salade:
  • 250 g spinazie
  • 30 g Duyvis Unsalted Walnut Nutmix of Duyvis Cashews Sea Salt
  • 40 g geitenkaas
  • 20 g Duyvis pinda’s naar keuze (gezouten of ongezouten)
  • 1 el gesneden rode ui
  • 1 halve avocado

Zo ga je aan de slag

  • 1 Meng in een kom de ingrediënten voor de dressing. Voeg de walnootolie toe om tot een gladde dressing te maken.
  • 2 Doe de spinazie in een grote kom. Mix de salade met de dressing. Voeg dan de geitenkaas toe.
  • 3 Garneer met 30gr van jouw favoriete Duyvis noten (Unsalted Walnutmix of Gezouten Cashews).

Gemaakt met:



Duyvis® Unsalted Nutmix Walnut

Meld je aan voor onze nieuwsbrief