Duyvis® brie-walnoten bruschetta
- Bereidingswijze 35 min
 - Aantal personen 2-4
 - Type gerechtLunch
 
Ingrediënten
- 1 verse baguette
 - 1 el olijfolie
 - 40 g boter
 - 1 gele ui
 - 60 g Duyvis Rozemarijn&Tijm
 - 200 g brie
 
Zo ga je aan de slag
- 1 Verhit een pan en voeg de olijfolie en boter toe. Zodra dit gesmolten is, voeg de gesneden gele ui toe en laat sudderen voor 10-20 minuten tot goudbruin. Laat koelen in een kom. Voeg de Duyvis Rozemarijn&Tijm toe.
 - 2 Snijd de baguette in stukken. (Optioneel: rooster de broodjes in een broodrooster of pan).
 - 3 Snijd de brie in plakken en beleg elk baguette sneetje met brie en de ui-walnoten mix.
 
Gemaakt met:
							Duyvis Fijnproevers® Rozemarijn & Tijm