Bananenbrood met Duyvis® notenmix

  • Bereidingswijze 90 min
  • Aantal personen 4
  • Type gerechtOntbijt, Tussendoortjes, Borrel, Walnoten, Hazelnoten, Amandelen
Delen op

Ingrediënten

  • 3 el arachideolie (of bakpapier)
  • 4 eetrijpe bananen
  • 100 g zelfrijzend bakmeel
  • ½ tl gemalen kardemom
  • 200 g amandelmeel
  • 3 el geraspte kokos
  • 100 ml vloeibare honing
  • ½ tl zout
  • 100 g Duyvis Unsalted notenmix (Walnut Nutmix of Cranberry Nutmix)
  • 100 g verse blauwe bessen

Zo ga je aan de slag

  • 1 Verwarm de oven tot 200 graden. Vet een cakevorm in met 1 el arachideolie of bekleed met bakpapier.
  • 2 Prak de eetrijpe bananen in een kom. Zeef boven een andere kom het zelfrijzend bakmeel en kardemom. Voeg de banaan, amandelmeel, kokosrasp, olie, honing en zout toe en meng.
  • 3 Hak de Duyvis ongezouten notenmix grof en meng samen met de verse blauwe bessen door het beslag.
  • 4 Verdeel het beslag over de cakevorm en bak ongeveer 30 minuten in de oven tot goudbruin en gaar. Na 25 minuten met een vork checken op gaarheid. 45 minuten laten afkoelen.

Gemaakt met:



Duyvis® Unsalted Nutmix Cranberry

Meld je aan voor onze nieuwsbrief