Bananen pannenkoeken met Duyvis® noten

  • Bereidingswijze 15 min
  • Aantal personen 4
  • Type gerechtOntbijt, Eiwitrijk, Pinda’s
Delen op

Ingrediënten

  • 240 ml bloem
  • 1 el witte suiker
  • 2 el bakpoeder
  • ¼ tl zout
  • 1 ei
  • 240 ml melk
  • 2 el plantaardige olie
  • 2 rijpe bananen
  • 1 handje favoriete ongezouten Duyvis®
  • nootjes
  • 1 handje vers fruit (zoals aardbeien)
  • 2 el pindakaas/1 el poedersuiker

Zo ga je aan de slag

  • 1 Doe de bloem, witte suiker, bakpoeder en zout in een kom. Mix vervolgens in een andere kom een ei, melk, plantaardige olie en de geprakte bananen.
  • 2 Mix de mengsels en roer tot het beslag bijna glad is.
  • 3 Verhit een koekenpan op gemiddelde temperatuur en voeg een klein beetje plantaardige olie toe. Gebruik 4 el beslag per bananenpannenkoekjes. Bak de pannenkoeken tot ze aan beide kanten goudbruin zijn.
  • 4 Serveer de pannenkoeken warm met een laagje pindakaas of poedersuiker, vers fruit en Duyvis® nootjes.

Gemaakt met:



Duyvis® Pinda’s Ongezouten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief