Zalmsalade met Duyvis® noten & dips
- Bereidingswijze 20 min
- Aantal personen 2
- Type gerechtLunch, Cashews, Amandelen, Dipsaus
Ingrediënten
- 150 g sla
- 100 g gerookte zalm
- 400 g cherrytomaatjes
- 1 rode ui
- 1 el kappertjes
- 1 komkommer
- 1 citroen
- 1 el witte wijnazijn
- 2 el olijfolie
- Peper en zout
- Handje gehakte bieslook
- Duyvis Fantasia dipsaus
- 2,5 el yoghurt of mayo (dip)
- 1 el water
Zo ga je aan de slag
- 1 Pers de citroen en meng met de azijn, olijfolie en bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
- 2 Halveer de tomaatjes en snijd de komkommers in kleine stukjes.
- 3 Doe de sla in een kom en meng de groente, kappertjes, jouw favoriete Duyvis noten en dressing door de salade.
- 4 Bereid de Duyvis Fantasia dipsaus door te mixen met 2,5 el yoghurt of mayo en 1 el water.
- 5 Top de salade af met de zalm en de heerlijke Duyvis Fantasia dipsaus.
Gemaakt met:
Duyvis® Cashews & Almonds Roasted Paprika