Italiaanse borrelplank met Duyvis® noten
- Bereidingswijze 15 min
- Aantal personen 3-6
- Type gerechtBorrel, Borrelnoten, Tijgernoten, Cashews, Amandelen
Ingrediënten
- 125 g mini-mozzarellabolletjes
- 7½ g verse basilicum
- 200 g snoeptomaatjes
- 100 g zoete rode pepers met roomkaas
- 150 g groene olijven
- 70 g parmaham en andere vleeswaren
- naar keuze
- 40 g rucola
- 1 el (olijf)olie
- Schaaltje Duyvis Borrelnootjes®,
- Tijgernootjes® of MIXUPS®
Zo ga je aan de slag
- 1 Scheur grotere basilicumblaadjes in kleinere stukjes. Rijg de mozzarellabolletjes, basilicumblaadjes en snoeptomaatjes aan de partyprikkers.
- 2 Doe de prikkers in een kommetje en zet op de plank. Leg de zoete pepers op de borrelplank.
- 3 Doe de olijven in een kommetje en zet op de plank. Leg de verschillende vleeswaren er bij.
- 4 Doe in een kommetje jouw favoriete Duyvis noten zoals Borrelnootjes, Tijgernootjes of MIXUPS.
- 5 Garneer de borrelplank met de rucola en besprenkel met de olie. Zet de kommetjes met olijven en mozzarella-basilicum-tomaatspiesjes erbij of erop.
Gemaakt met:
Duyvis Tijgernootjes® BBQ Paprika