Romige Duyvis® cashew-crème parfait

  • Bereidingswijze 4 jaar
  • Aantal personen 4
  • Type gerechtOntbijt, Cashews, Walnoten, Hazelnoten, Pinda’s
Delen op

Ingrediënten

  • 125 g Duyvis® Cashews Original
  • 2 el ahornsiroop
  • 80 ml kokosmelk
  • 1 el citroensap
  • 2 tl vanille extract
  • 350 g kokosvlokken
  • 350 g gepofte granen
  • 350 g havermout
  • 1 el gesmolten kokosolie
  • 1 handje vers fruit
  • 125 g Duyvis® Unsalted Walnut Nutmix
  • 125 g Duyvis® Unsalted Cranberry Nutmix
  • 100 g Duyvis® cashews Sea Salt

Zo ga je aan de slag

  • 1 Mix de Duyvis® cashews, ahornsiroop, kokosmelk, citroensap, en vanille extract in een blender tot een glad mengsel. Laten afkoelen in de ijskast tot het iets verstevigt.
  • 2 Verwarm de oven tot 150 graden. Meng de Duyvis® Unsalted Walnut Mix, Duyvis® Unsalted Cranberry Mix, kokosvlokken, gepofte granen, havermout en kokosolie en leg deze op een bakplaat zo’n 15 minuten in de oven. Schep alle ingrediënten halverwege om tot dat alles mooi goudbruin gekleurd is.
  • 3 Doe een aantal eetlepels van het granolamengsel onderin een glas of kom. Voeg dan met een lepel het romige cashewmengsel toe. Top af met wat verse fruit, zoals blauwe bessen, frambozen en aardbeien.

Gemaakt met:



Duyvis® Unsalted Nutmix Cranberry

Meld je aan voor onze nieuwsbrief