Bruschetta met Duyvis® dips

  • Bereidingswijze 25 min
  • Aantal personen 4
  • Type gerechtBorrel, Dipsaus
Delen op

Ingrediënten

  • 4 el olijfolie
  • 5 teentjes knoflook, geperst
  • 475 g rode tomaatjes, gesneden
  • 1 stokbrood, gesneden
  • 1 el balsamicoazijn
  • 16 verse basilicumbladeren
  • Zout en peper
  • Duyvis Aioli dipsaus
  • 2,5 el yoghurt of mayonaise
  • 1 el water

Zo ga je aan de slag

  • 1 Pers de knoflook en meng met de olijfolie in een kom.
  • 2 Voeg de rode tomaten, balsamicoazijn en basilicumbladeren toe aan de kom. Besprenkel met zout en peper en mix het geheel samen.
  • 3 Snijd het stokbrood in sneetjes en rooster tot beide kanten goudbruin zijn
  • 4 Bereid de Duyvis Aoili dipsaus met 2,5 el mayo of yoghurt en 1 el water in een kom en roer.
  • 5 Smeer de broodjes met een beetje aoili dip en verdeel de tomatenmix over de broodjes.
  • 6 Buon appetito!

Gemaakt met:



Duyvis® Dipsaus Aioli

Meld je aan voor onze nieuwsbrief