Bruschetta met Duyvis® dips
- Bereidingswijze 25 min
- Aantal personen 4
- Type gerechtBorrel, Dipsaus
Ingrediënten
- 4 el olijfolie
- 5 teentjes knoflook, geperst
- 475 g rode tomaatjes, gesneden
- 1 stokbrood, gesneden
- 1 el balsamicoazijn
- 16 verse basilicumbladeren
- Zout en peper
- Duyvis Aioli dipsaus
- 2,5 el yoghurt of mayonaise
- 1 el water
Zo ga je aan de slag
- 1 Pers de knoflook en meng met de olijfolie in een kom.
- 2 Voeg de rode tomaten, balsamicoazijn en basilicumbladeren toe aan de kom. Besprenkel met zout en peper en mix het geheel samen.
- 3 Snijd het stokbrood in sneetjes en rooster tot beide kanten goudbruin zijn
- 4 Bereid de Duyvis Aoili dipsaus met 2,5 el mayo of yoghurt en 1 el water in een kom en roer.
- 5 Smeer de broodjes met een beetje aoili dip en verdeel de tomatenmix over de broodjes.
- 6 Buon appetito!
Gemaakt met:
Duyvis® Dipsaus Aioli