Duyvis

Fuif ‘es met Duyvis

Over Duyvis

Duyvis sinds 1806

Het verhaal van Duyvis begint in de Zaanstreek, waar Teewis Duyvis in 1806 met zijn oliemolen veevoer maakt. Naast veevoer maakt Teewis ook sauzen en oliën. De molen gaat van generatie op generatie over en in 1961 start de familie Duyvis met de verkoop van pinda’s en noten. Zeven jaar later komen hier ook zoutjes en de dipsauzen bij. Het begin van Duyvis zoals we dat nu kennen!

In 1991 wordt in Zaandam – op de oorspronkelijke plaats waar de familie Duyvis ooit begon – een moderne fabriek gebouwd. In deze fabriek ontdekt Duyvis hoe je een gewoon nootje leuk kan maken. Na de Borrelnootjes® leert Nederland in 1993 de Tijgernootjes® kennen en zo groeit Duyvis tot Nederlands’ bekendste fabrikant van pinda’s, noten én dipsauzen van de hoogste kwaliteit.

foto: Duyvis arsortimentFoto: oude advertentie Duyvis pinda's

Fuif ‘es met Duyvis

Duyvis helpt je om voorbereid te zijn op een fuif, dat zie je dan ook terug in de producten. Zo kwam Duyvis als eerste met Borrelnootjes®, Tijgernootjes®, Heat & Eat® en Oven Roasted® Pinda’s en Noten. Of het nou op een verjaardag is, na de wedstrijd met je vrienden, of tijdens een avondje op de bank met familie: daar waar het gezellig is, hoort Duyvis erbij!

Ook in de reclames van Duyvis zie je dat er niet meer voorbij wordt gegaan aan gezellige momenten. De Duyvis-mannen in hun typische rode pakken komen op de raarste plekken en maken er altijd weer een fuif van.

Commercial: Heat & Eat TVC

Heat & Eat TVC

commercial: Tijgernootjes Russian Roulette TVC

Tijgernootjes Russian Roulette TVC

commercial: Tijgernootjes TV commercial met Gerard Cox

Tijgernootjes TVC

 
Deze website maakt gebruik van cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Klik hier voor meer info.
 
Cookies accepteren / weigeren
 
Melding verbergen